Гуляш з макаронами – ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або вечері. Цей покроковий рецепт описує всі нюанси приготування такого смачного блюда, яке по суті є невеликим кулінарним експериментом. В результаті у кожного вийде апетитний гуляш з макаронами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Макарони – 150 – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1,5 – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати гуляш з макаронами? Яловичину промийте, поріжте невеликими шматочками. Прогрійте сковороду з рослинним маслом, потім відправте туди шматочки яловичини.
Обсмажуємо яловичину до рум’яності.
Очищений ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, додаємо його в сковороду до яловичині. Обсмажуємо все разом близько 5 хвилин.
Вливаємо в сковороду до решти інгредієнтів воду, тушкуємо страву під закритою кришкою приблизно 1,5 години.
Через деякий час приправляємо гуляш сіллю, чорним меленим перцем і паприкою. Все перемішуємо.
Макарони відправляємо в підсолену воду і відварюємо до готовності.
У невеликій кількості води розводимо пшеничне борошно, вливаємо отриману суміш в сковороду з м’ясом.
Додаємо в гуляш томатну пасту, слідом викладаємо відварні макарони. Всі інгредієнти перемішуємо, тримаємо страву на вогні пару хвилин. Гуляш з макаронами готовий!
Приємного вам апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш із яловичини