Гуляш з макаронами – ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або вечері. Цей покроковий рецепт описує всі нюанси приготування такого смачного блюда, яке по суті є невеликим кулінарним експериментом. В результаті у кожного вийде апетитний гуляш з макаронами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Макарони – 150 – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1,5 – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати гуляш з макаронами? Яловичину промийте, поріжте невеликими шматочками. Прогрійте сковороду з рослинним маслом, потім відправте туди шматочки яловичини.

Обсмажуємо яловичину до рум’яності.

Очищений ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, додаємо його в сковороду до яловичині. Обсмажуємо все разом близько 5 хвилин.

Вливаємо в сковороду до решти інгредієнтів воду, тушкуємо страву під закритою кришкою приблизно 1,5 години.

Через деякий час приправляємо гуляш сіллю, чорним меленим перцем і паприкою. Все перемішуємо.

Макарони відправляємо в підсолену воду і відварюємо до готовності.

У невеликій кількості води розводимо пшеничне борошно, вливаємо отриману суміш в сковороду з м’ясом.

Додаємо в гуляш томатну пасту, слідом викладаємо відварні макарони. Всі інгредієнти перемішуємо, тримаємо страву на вогні пару хвилин. Гуляш з макаронами готовий!

Приємного вам апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш із яловичини