Для ситного і смачного обіду як не можна краще підійде гуляш зі свинини з картоплею. Страву можна подавати самостійно, а також у доповненні з легким гарніром.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свинина – 0,4 кг
  • Картопля – 3 шт.
  • Вода – 2 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з свинини з картоплею. Шматочки свинини промиваємо і просушуємо. Видаляємо непотрібну плівку і жир.

Нарізаємо м’ясо маленькими кубиками.

Нагріваємо сковороду або сотейник, вливаємо олію. Потім вкидаємо м’ясо, солимо його і обсмажуємо.

Чистимо цибулину і дрібно нарізаємо.

Додаємо цибулю до свинини, перемішуємо і продовжуємо підготовку.

Пропускаємо морква через крупну тертку і додаємо в блюдо. Зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.

Чистимо картоплю і ріжемо дрібними кубиками.

Відправляємо картоплю до решти інгредієнтів, додаємо трохи солі і спецій.

Заливаємо блюдо водою і ретельно перемішуємо.

Тушкуємо під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.

Готовий свинячий гуляш з картоплею розкладаємо по порціях і подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з картоплею Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Угорський гуляш зі свинини