Гуляш зі свинячих вирізок дуже смачне, соковите і поживне блюдо. З овочами і підливою воно виходить неймовірно апетитний! Найкращі ласощі для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча вирізка – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0,5 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Як приготувати гуляш зі свинячої вирізки? Свинячі вирізки промиваємо, очищаємо від плівки і даємо їм обсохнути. Розрізаємо на шматочки вирізки досить великого розміру (2*3 см).
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо її півкільцями.
Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом. Викладаємо шматочки свининою вирізки і обсмажуємо 5-7 хв, потім додаємо цибулю, солимо і приправляємо. Смажимо ще 5 хв
Тепер додаємо борошно, томатну пасту і склянку води, доводимо її до кипіння і продовжуємо тушкувати гуляш на повільному вогні 40 хв
Приємного апетиту!
Гуляш з підливою Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як у дитячому садку з підливою