Гуляш зі свинячих вирізок дуже смачне, соковите і поживне блюдо. З овочами і підливою воно виходить неймовірно апетитний! Найкращі ласощі для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свиняча вирізка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 0,5 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Як приготувати гуляш зі свинячої вирізки? Свинячі вирізки промиваємо, очищаємо від плівки і даємо їм обсохнути. Розрізаємо на шматочки вирізки досить великого розміру (2*3 см).

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо її півкільцями.

Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом. Викладаємо шматочки свининою вирізки і обсмажуємо 5-7 хв, потім додаємо цибулю, солимо і приправляємо. Смажимо ще 5 хв

Тепер додаємо борошно, томатну пасту і склянку води, доводимо її до кипіння і продовжуємо тушкувати гуляш на повільному вогні 40 хв

Приємного апетиту!

Гуляш з підливою Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як у дитячому садку з підливою