У традиційному варіанті для приготування хачапурі необхідно дріжджове тісто, але ми знаємо, скільки часу і зусиль забирає процес підготовки цього тесту. Щоб заощадить час і сили, звернемося до рецептом хачапурі в лаваші. Ця випічка в такому варіанті виходить легкою, дуже соковитою і ароматною.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Лаваш вірменський – 2 аркуша
- Сир Сулугуні – 170 гр.
- Сир – 70 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Масло соняшникове – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати хачапурі в лаваші? Сир сулугуні натерти на крупній тертці.
Додати в сир 1 яйце і сир. Ретельно перемішати сирно-сирну масу, посолити за смаком.
Кожен лист вірменського лаваша розрізати на 4 частини.
В середину кожної частини покласти начинку, згорнути трубочкою.
Розігріти на сковороді олію, смажити трубочки з лаваша з двох боків до утворення золотистої апетитною скоринки.
Готові швидкі хачапурі в лаваші можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Буде смачно!
Ледачі хачапурі Ледачі хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі з лаваша з сиром Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сулугуні