У традиційному варіанті для приготування хачапурі необхідно дріжджове тісто, але ми знаємо, скільки часу і зусиль забирає процес підготовки цього тесту. Щоб заощадить час і сили, звернемося до рецептом хачапурі в лаваші. Ця випічка в такому варіанті виходить легкою, дуже соковитою і ароматною.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Лаваш вірменський – 2 аркуша
  • Сир Сулугуні – 170 гр.
  • Сир – 70 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло соняшникове – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати хачапурі в лаваші? Сир сулугуні натерти на крупній тертці.

Додати в сир 1 яйце і сир. Ретельно перемішати сирно-сирну масу, посолити за смаком.

Кожен лист вірменського лаваша розрізати на 4 частини.

В середину кожної частини покласти начинку, згорнути трубочкою.

Розігріти на сковороді олію, смажити трубочки з лаваша з двох боків до утворення золотистої апетитною скоринки.

Готові швидкі хачапурі в лаваші можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Буде смачно!

Ледачі хачапурі Ледачі хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі з лаваша з сиром Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сулугуні