В мультиварці знаменитий суп харчо виходить наваристим, м’ясо в ньому стає м’яким, а спеції повною мірою розкривають свій аромат. Такий варіант приготування не поступається харчо, звареному за всіма правилами на багатті в казані.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Помідори свіжі – 300 гр.
- Масло соняшникове – 40 мл
- Рис білий – 0,5 склянки
- Томатна паста – 2 ч. л.
- Кінза – 0,5 пучків
- Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Яловичина – 650 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Вода – 2 л
- Петрушка – 0,5 пучків
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування харчо з яловичини в мультиварці. Помідори очистіть від шкірки і дрібно наріжте. М’ясо помийте і наріжте невеликими кубиками. У чашу мультиварки покладіть м’ясо і помідори. Поставте режим «Гасіння» і встановіть таймер на 1 годину.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Рис промийте холодною водою. Після звукового сигналу мультиварки, додайте в чашу рис і цибулю.
Влийте воду і покладіть томатну пасту. Встановіть режим «Суп» на 15 хвилин.
Зелень петрушки і кінзи помийте і дрібно наріжте. Часник очистіть і подрібніть будь-яким способом.
Після звукового сигналу, додайте сіль за смаком, лавровий лист, зелень, часник, хмелі-сунелі, закрийте кришку мультиварки і дайте супу настоятися 5-7 хвилин.
Суп харчо з яловичиною подавайте на стіл з хлібом і сметаною.
Приємного апетиту!
Суп харчо Суп харчо в мультиварці Суп харчо класичний Харчо з рисом і томатною пастою Харчо з томатною пастою Харчо з часником Харчо з яловичини Харчо з яловичини по-грузинськи