В мультиварці знаменитий суп харчо виходить наваристим, м’ясо в ньому стає м’яким, а спеції повною мірою розкривають свій аромат. Такий варіант приготування не поступається харчо, звареному за всіма правилами на багатті в казані.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Помідори свіжі – 300 гр.
  • Масло соняшникове – 40 мл
  • Рис білий – 0,5 склянки
  • Томатна паста – 2 ч. л.
  • Кінза – 0,5 пучків
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Яловичина – 650 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Вода – 2 л
  • Петрушка – 0,5 пучків
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування харчо з яловичини в мультиварці. Помідори очистіть від шкірки і дрібно наріжте. М’ясо помийте і наріжте невеликими кубиками. У чашу мультиварки покладіть м’ясо і помідори. Поставте режим «Гасіння» і встановіть таймер на 1 годину.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Рис промийте холодною водою. Після звукового сигналу мультиварки, додайте в чашу рис і цибулю.

Влийте воду і покладіть томатну пасту. Встановіть режим «Суп» на 15 хвилин.

Зелень петрушки і кінзи помийте і дрібно наріжте. Часник очистіть і подрібніть будь-яким способом.

Після звукового сигналу, додайте сіль за смаком, лавровий лист, зелень, часник, хмелі-сунелі, закрийте кришку мультиварки і дайте супу настоятися 5-7 хвилин.

Суп харчо з яловичиною подавайте на стіл з хлібом і сметаною.

Приємного апетиту!

Суп харчо Суп харчо в мультиварці Суп харчо класичний Харчо з рисом і томатною пастою Харчо з томатною пастою Харчо з часником Харчо з яловичини Харчо з яловичини по-грузинськи