Ні один стіл не обходиться без хліба. З безлічі рецептів випікання хліба в хлібопічці Панасонік вибирайте найбільш вподобаний вам вашої сім’ї. Печемо хліб на кефірі і суміші пшеничного і цільнозерновий борошна.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Кефір – 350 мл
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Борошно цільнозернові – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Дріжджі швидкодіючі – 1.5 ч. л.
  • Сіль – 1.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати хліб на кефірі в хлібопічці Панасонік? В чашу хлібопічки налийте потрібну кількість кефіру з будь-яким відсотком жирності.

Потім до кефіру налийте олію і вбийте яйця.

Поверх кефіру насипте просіяне на сито цільнозернове і пшеничне борошно і розрівняйте поверхню.

Ложечкою (це зручно, так як сторони ложечки відповідають обсягам чайної і столовій ложки) відміряйте потрібну кількість сухих дріжджів і солі.

На поверхні борошна зробіть поглиблення і насипте в нього дріжджі. Насипте сіль збоку, так як дріжджі змішати з сіллю не можна.

Потім насипте в чашу цукор.

Чашу з інгредієнтами помістіть в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму «Основний» хліб, розмір буханки – 750 г «L», колір кірочки – «Середній» і включіть кнопку «Старт». Час випічки буде за замовчуванням в залежності від моделі вашої хлібопічки.

По завершенні програми спечений хліб перекладіть з чаші на рушник, остудіть і можете подавати до столу.

Вдалою і смачної випічки!

Бездріжджовий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на кефірі в хлібопічці Цільнозерновий хліб в хлібопічці