Ні один стіл не обходиться без хліба. З безлічі рецептів випікання хліба в хлібопічці Панасонік вибирайте найбільш вподобаний вам вашої сім’ї. Печемо хліб на кефірі і суміші пшеничного і цільнозерновий борошна.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Кефір – 350 мл
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Борошно цільнозернові – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Дріжджі швидкодіючі – 1.5 ч. л.
- Сіль – 1.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати хліб на кефірі в хлібопічці Панасонік? В чашу хлібопічки налийте потрібну кількість кефіру з будь-яким відсотком жирності.
Потім до кефіру налийте олію і вбийте яйця.
Поверх кефіру насипте просіяне на сито цільнозернове і пшеничне борошно і розрівняйте поверхню.
Ложечкою (це зручно, так як сторони ложечки відповідають обсягам чайної і столовій ложки) відміряйте потрібну кількість сухих дріжджів і солі.
На поверхні борошна зробіть поглиблення і насипте в нього дріжджі. Насипте сіль збоку, так як дріжджі змішати з сіллю не можна.
Потім насипте в чашу цукор.
Чашу з інгредієнтами помістіть в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму «Основний» хліб, розмір буханки – 750 г «L», колір кірочки – «Середній» і включіть кнопку «Старт». Час випічки буде за замовчуванням в залежності від моделі вашої хлібопічки.
По завершенні програми спечений хліб перекладіть з чаші на рушник, остудіть і можете подавати до столу.
Вдалою і смачної випічки!
Бездріжджовий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на кефірі в хлібопічці Цільнозерновий хліб в хлібопічці