Хліб на кефірі в хлібопічці Редмонд приготувати нескладно і швидко, так як не потрібно час для підйому тесту. Готується він тільки на програмах «Заміс» і «Випічка». Такий хліб вийде пишним, смачним і з м’якою скоринкою. Він добре підходить не тільки для супу і другої страви, але і для бутербродів.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Кефір – 300 мл
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Прованські трави – 0.5 ч. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати хліб на кефірі в хлібопічці Редмонд просто! Дістаньте відерце з хлібопічки і просійте в нього на сито вказану кількість пшеничного борошна.

Кефір трохи підігрійте в мікрохвильовці або потримайте деякий час при домашньої температурі і перелийте його в відерце. Можете кефір замінити йогуртом або кисляком, смак хліба від цього не зміниться.

Потім насипте в відерце сіль, соду і цукор.

Налийте до тесту оливкова олія і насипте прованські трави або іншу пряність, хоча їх можна і не додавати.

Встановіть програму «Заміс» на 10 хвилин. Замішане тісто подивіться, відкривши кришку. Залишки тесту на стінках відерця зніміть силіконової лопаткою.

Потім встановіть програму «Випічка» на 1,5 години.

Після сигналу про завершення програми спечений хліб на кефірі вийміть з відерця, остудіть на решітці і під рушником і можете подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджовий хліб в хлібопічці Білий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд