Завдяки сучасним хлібопічок від Панасонік в домашніх умовах можна спекти пишний білих хліб. Скоринка на хлібі приємно хрумтить, він довго не засихає і його смак не псується.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода – 300 мл
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати білий хліб в хлібопічці Панасонік в домашніх умовах просто! У ємність для випічки хліба всипте сухі дріжджі.

Далі просійте борошно і всипте її в чашу.

Додайте сіль.

Потім відміряйте і влийте необхідну кількість води.

Покладіть в чашу столову ложку вершкового масла.

Закрийте кришку хлібопічки, встановіть програму «08» і натисніть кнопку «Старт».

Кришку хлібопічки можна відкривати тільки під час замісу тіста, потім її слід тримати закритою. Через 6 годин білий хліб буде готовий. Гарячий хліб вийміть з форми і охолодіть на решітці.

Приємного апетиту!

Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці