Щоб радувати своїх близьких свіжим хлібом кожен день, вам знадобиться хлібопічка Панасонік 2502 і набір необхідних інгредієнтів. Будьте впевнені, ніщо не зрівняється з повітряним свіжоспеченим домашнім хлібом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Вода – 270 мл
- Житнє обдирне борошно – 200 гр.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати хліб в хлібопічці Панасонік 2502? Влийте в відерце хлібопічки воду і соняшникову олію. Потім всипте просіяне борошно.
Додайте сіль, цукор і сухі дріжджі.
Закрийте хлібопічку, виберіть програму «7». Час замісу, розстойки і випічки хліба займе приблизно 3,5 години.
Гарячий хліб вийміть з форми і охолодіть його, обернувши в рушник.
Приємного апетиту!
Житній хліб без солоду в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці