Щоб радувати своїх близьких свіжим хлібом кожен день, вам знадобиться хлібопічка Панасонік 2502 і набір необхідних інгредієнтів. Будьте впевнені, ніщо не зрівняється з повітряним свіжоспеченим домашнім хлібом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Вода – 270 мл
  • Житнє обдирне борошно – 200 гр.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати хліб в хлібопічці Панасонік 2502? Влийте в відерце хлібопічки воду і соняшникову олію. Потім всипте просіяне борошно.

Додайте сіль, цукор і сухі дріжджі.

Закрийте хлібопічку, виберіть програму «7». Час замісу, розстойки і випічки хліба займе приблизно 3,5 години.

Гарячий хліб вийміть з форми і охолодіть його, обернувши в рушник.

Приємного апетиту!

Житній хліб без солоду в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці