Хліб зазвичай присутній на наших столах, в основному його подають до перших страв. Хліб приготований своїми руками завжди більш смачний і корисний. До того ж з хлібопічкою Мулинекс приготувати його простіше простого.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 300 мл
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Житнє обдирне борошно – 150 гр.
- Солод житній ферментований – 2 – 3 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до готуванні хліба з солодом в хлібопічці Мулинекс. Влийте в чашу хлібопічки оливкову олію, воду і солод. Потім всипте просіяне борошно, сіль, цукор і дріжджі.
На хлібопічці встановіть програму «Французький хліб», вага буханця вибираємо 1 кілограм. Слідкуйте за замішуванням, можливо, знадобиться трохи більше води або борошна.
Після замісу тіста хлібопічку відкривати більше не рекомендується. Про готовність хліба хлібопічка повідомить звуковим сигналом.
Готову буханець хліба загорніть у рушник, потім остудіть і подавайте на стіл до обіду.
Приємного апетиту!
Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Мулинекс Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці