Хліб зазвичай присутній на наших столах, в основному його подають до перших страв. Хліб приготований своїми руками завжди більш смачний і корисний. До того ж з хлібопічкою Мулинекс приготувати його простіше простого.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 300 мл
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Житнє обдирне борошно – 150 гр.
  • Солод житній ферментований – 2 – 3 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до готуванні хліба з солодом в хлібопічці Мулинекс. Влийте в чашу хлібопічки оливкову олію, воду і солод. Потім всипте просіяне борошно, сіль, цукор і дріжджі.

На хлібопічці встановіть програму «Французький хліб», вага буханця вибираємо 1 кілограм. Слідкуйте за замішуванням, можливо, знадобиться трохи більше води або борошна.

Після замісу тіста хлібопічку відкривати більше не рекомендується. Про готовність хліба хлібопічка повідомить звуковим сигналом.

Готову буханець хліба загорніть у рушник, потім остудіть і подавайте на стіл до обіду.

Приємного апетиту!

Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Мулинекс Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці