Рибний борщ – це дуже ситна та поживна страва, з насиченим смаком. Подавати його можна теплим або холодним, як вам більше подобається. Борщ з кількою урізноманітнює сімейне меню і точно приємно здивує ваших рідних.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 0.5 шт.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Кілька в томатному соусі – 1 банка
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Вода – 3 л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати холодний борщ з кількою просто! Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Буряк натираємо на крупній тертці.

Воду кип’ятити і відправляємо в неї підготовлені овочі. Відварюємо їх протягом 20-25 хв.

Цибулю і моркву чисть і нарізаємо невеликими шматочками. Пасеруємо цибулю і моркву на рослинній олії.

Через 10-15 хв., додаємо до них квасолю і кільку, розмішуємо, додаємо 2 ложки кип’яченої води і тушкуємо 2-7 хв.

Білокачанну капусту дрібно шаткуємо і відправляємо до картоплі та буряку на 7 хв. Засипаємо сіль і перець за смаком.

Тепер додаємо в каструлю овочеву зажарку і лавровий лист. Варимо 5-10 хв. Знімаємо суп з вогню і залишаємо до повного охолодження. Потім ставимо в холод на 30 хв.

Приємного апетиту!

Борщ Борщ класичний Борщ холодний класичний Холодний борщ Холодник з буряка на воді Холодник класичний Холодник на воді