Рибний борщ – це дуже ситна та поживна страва, з насиченим смаком. Подавати його можна теплим або холодним, як вам більше подобається. Борщ з кількою урізноманітнює сімейне меню і точно приємно здивує ваших рідних.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 0.5 шт.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Кілька в томатному соусі – 1 банка
- Квасоля консервована – 1 банка
- Вода – 3 л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати холодний борщ з кількою просто! Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Буряк натираємо на крупній тертці.
Воду кип’ятити і відправляємо в неї підготовлені овочі. Відварюємо їх протягом 20-25 хв.
Цибулю і моркву чисть і нарізаємо невеликими шматочками. Пасеруємо цибулю і моркву на рослинній олії.
Через 10-15 хв., додаємо до них квасолю і кільку, розмішуємо, додаємо 2 ложки кип’яченої води і тушкуємо 2-7 хв.
Білокачанну капусту дрібно шаткуємо і відправляємо до картоплі та буряку на 7 хв. Засипаємо сіль і перець за смаком.
Тепер додаємо в каструлю овочеву зажарку і лавровий лист. Варимо 5-10 хв. Знімаємо суп з вогню і залишаємо до повного охолодження. Потім ставимо в холод на 30 хв.
Приємного апетиту!
Борщ Борщ класичний Борщ холодний класичний Холодний борщ Холодник з буряка на воді Холодник класичний Холодник на воді