Смачний і апетитний борщ в гарячому вигляді – відмінний рецепт для зимового меню. Це дуже ситний і насичений суп, який точно сподобається всій родині!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловиче філе – 350 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Перець чорний горошок – 3 – 4 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Вода – 2,5 – 3 л.

Процес приготування:

Готувати борщ гарячий з яйцем легко! Філе яловичини відварюємо до готовності. За 5 хв. до готовності кидаємо в бульйон лавровий лист і перець. Потім проціджуємо бульйон, а яловичину нарізаємо.

Картоплю чистимо і ріжемо на кубики.

Яйця варимо круто, охолоджуємо і розрізаємо на половинки.

Зелень миємо і кришимо.

Варимо буряк приблизно 50-60 хвилин, охолоджуємо і натираємо на крупній тертці. Додаємо в бульйон.

Відправляємо шматочки яловичини і картоплю в бульйон і варимо 10-15 хв. до готовності картоплі. Потім додаємо зелень, солимо за смаком і варимо ще 2-3 хв. Знімаємо з вогню і додаємо сметану і яйця.

Приємного апетиту!

Борщ гарячий Борщ з м'ясом Борщ класичний Борщ класичний з м'ясом Борщ як в дитячому саду