Ніжний, суфлейный крем виходить на основі йогурту і желатину. Він досить низькокалорійний і не такий жирний, як крем з вершків або згущеного молока. Дуже легка, повітряна маса, добре просочує коржі і робить десерт по-справжньому смачним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 100 мл
- Йогурт – 500 гр.
- Желатин швидкорозчинний – 1.5 ст. л.
- Цукор-пісок – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати йогуртовий крем без вершків для торта, воду кип’ятимо і даємо їй злегка охолонути, щоб вона була приблизно 30-40 градусів.
Заливаємо желатин і розмішуємо до повного розчинення.
Йогурт змішати з цукровим піском і в глибокій ємності збиваємо до пишної, густої маси.
Додаємо в йогурт желатин і продовжуємо збивати, поки крем не стане однорідним.
Даємо йому охолонути в холодильнику 1-1,5 години.
Крем призначений для заливки для торта.
Порада: крем стане ще смачнішим, якщо додати в нього кілька ложок варення, меду, подрібнених горіхів або ароматизатора. Також його можна подати як самостійний десерт, змішавши його з ягодами або фруктами.
Приємного апетиту!
Йогуртовий крем для торта Крем для торта Крем для торта з желатином Торти