Ніжна кабачкова ікра – це справжній смак дитинства. А приготована з додаванням помідорів і моркви вона ставати ще апетитніше! Таке ласощі доповнить безліч страв і подарує справжню насолоду!
Інгредієнти: на 3 л.
- Кабачки – 3 кг
- Морква – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 кг
- Томати в соку – 1 кг
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт кабачкової ікри з помідорами і морквою простий у приготуванні! Овочі промиваємо. Кабачки нарізаємо невеликими кубиками разом з шкіркою. Обсмажуємо їх 15 хв. на олії до м’якого стану.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Додаємо овочі до кабачків і обсмажуємо до золотистого кольору на помірному вогні. Це займе зразкове 15 хв.
Томати ошпарюємо окропом, охолоджуємо під крижаною проточною водою і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо кубиками томати і додаємо на сковороду. Тушкуємо овочі разом 20 хв.
Після цього подрібнюємо масу блендером в однорідне пюре, додаємо сіль, цукор, перець за смаком, а також оцет. Знову ставимо на вогонь і варимо ще 15 хв
Розкладаємо гру в банки, заздалегідь простерилізовану в духовки, і закатуємо.
Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра без майонезу Кабачкова ікра пальчики оближеш Кабачкова ікра як в дитинстві