Для смаження кабачків підходять молоді невеликого розміру плоди, в яких ще не утворилися насіння. Для панірування можна використовувати сухарі, сир або кукурудзяне борошно. Таке просте блюдо поєднується зі свіжими овочами, кашами.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сухарі панірувальні – 100 – 150 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло соняшникове – 120 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування смажених в паніровці кабачків? Кабачки, помийте, обсушіть їх паперовими рушниками, наріжте кружечками не більше 0,5 сантиметра завтовшки.

В окремій мисці збийте яйця. Додайте сіль, перець і подрібнений часник, перемішайте.


В одній мисці у вас буде яєчна маса, в іншу миску пересипте панірувальні сухарі. Розігрійте сковороду, влийте на неї рослинне масло. Кабачки умочіть спочатку в яєчну масу, потім обваляйте в панірувальних сухарях.

Викладіть кабачки в паніровці на розігріту сковорідку. Смажте на середньому вогні до рум’яної скориночки з двох сторін. Зі сковороди перекладіть кабачки на паперові серветки, щоб позбутися від надлишків олії.

Смажені кабачки в паніровці подавайте на загальному блюді. Вони хороші як в теплом, так і в охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!

Кабачки з яйцем Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді