Простий спосіб приготування кабачкова ікра в мультиварці включає в себе лише натуральні інгредієнти (ніяких шкідливих добавок). Закуска сподобається і дітям і людям, які прагнуть правильно харчуватися. Приготування за допомогою кухонного помічниці, стає суцільним задоволенням, а смак у такої ікри ніжний і насичений.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Кабачки (середні) – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Готувати кабачкова ікра в мультиварці легко! Цибулю і моркву очистіть і промийте під проточною водою. Цибулю наріжте великими шматками.

Моркву розрізати на великі шматки.

вимийте Кабачки, зріжте шкірку, дістаньте насіння і серцевину. Подрібніть їх великими кубиками.

З часнику зніміть піну, промийте і розріжте зубчики на 2 частини.

На дно чаші вилийте масло і засипте шматки цибулі.

Всипте моркву і перемішайте.

Покладіть часточки часнику.

Помістіть в чашу кабачки.

Добре перемішайте всі інгредієнти.

Помістіть в чашу мультиварки і встановіть програму «Тушкування» на 1 годину.

Після звукового сигналу перекладіть овочі в миску і подрібніть в пюре заглибним блендером. Поверніть масу в чашу.

Покладіть в неї томатну пасту і перемішайте.

Всипте сіль і перець і знову розмішайте. Спробуйте ікру на сіль і при бажанні налаштувати на свій розсуд.

Знову встановіть режим «Гасіння» і готуйте ікру 20 хвилин. Для того, щоб не обшпаритися і менше забруднити кришку, можна поставити насадку для готування на пару на це час.

Ікру перекладіть в зручну чисту і суху тару або в піалу і подавайте до столу. Зберігати таку заготовку в холодильнику можна 5 днів.

Приємного апетиту!

Дієтичні страви з кабачків Кабачкова ікра без майонезу Кабачкова ікра класична ПП рецепти з кабачків