Закусочні торти надзвичайно популярні в якості закуски до святкового столу. Приготовлений із сезонного овоча, кабачковий торт з куркою стане родзинкою вечора. Він порадує не тільки гостей своєю ніжністю і чудовим смаком, але і господинь швидкістю і простий свого приготування.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Куряче філе – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачкового торта з куркою? Кабачки помити, очистити, порізати на 2 частини, вийняти насіння. Підготовлені таким чином кабачки натерти на крупній тертці. Вилити з кабачків утворився сік, додати борошно, крохмаль і яйця, все ретельно перемішати, за смаком тісто посолити і поперчити.

На рослинній олії смажити кабачкові млинці з двох боків до утворення золотистої рум’яної скоринки.

Вийде близько 5 млинців з кабачків.

Морква помити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю очистити, дрібно порубати. Куряче філе відварити до готовності, остудити. Цибулю обсмажити на олії до прозорості, додати до нього моркву, згасити. Потім в сковороду додати нарізане невеликими шматочками куряче філе, трохи обсмажити все.

Для останнього кроку взяти 1 фотографію. В окремій ємності змішати пропущений через прес часник з майонезом. Перший млинець промазати майонезом з часником, викласти на нього частину засмажки з куркою. Те ж саме повторити з рештою кабачковыми млинцями, сформувавши торт. Прикрасити порт за бажанням і можна подавати до столу!

Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки на сковороді з майонезом і часником Картопля з кабачками на сковороді Пиріг з кабачків на сковороді