Коржі з кабачків з м’ясом можна назвати чоловічим стравою. Воно дуже ситне і подається без гарніру. По своєму смаку ви можете додати улюблений соус або підсмажений хліб.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 150 гр.
  • Кабачки – 0,5 кг
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло соняшникове – 80 мл

Процес приготування:

Рецепт приготування коржів з кабачків з м’ясом смачний! М’ясо помийте і наріжте дрібними шматочками, посоліть і приправте його за смаком.

Кабачок помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть сік. Цибулю дрібно наріжте і додайте до кабачків. Розбийте яйце, всипте борошно, посоліть і приправте за смаком все добре перемішайте.

На розігріту сковороду влийте трохи соняшникової олії. Викладіть столовою ложкою оладки з кабачків, наверх покладіть трохи м’яса і зверху покладіть ще по столовій ложці кабачкового тесту, щоб м’яса не було видно. Смажте 3-5 хвилин, потім переверніть млинець на іншу сторону, прикрийте кришкою і протушкувати коржі на повільному вогні 3-5 хвилин.

Готуйте коржі за таким принципом, поки у вас не закінчиться тісто і м’ясо. Потім перекладіть всі коржі в сковороду, закрийте кришкою і тушкуйте до готовності м’яса 10-15 хвилин. Подавайте коржі гарячими.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом Кабачки на сковороді швидко і смачно Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Страви з кабачків на сковороді