Апетитні кабачки з овочами підійдуть як для гарніру, так і для окремої закуски. А головний бонус такої страви – просте і швидке приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Помідори свіжі – 100 гр.
- Томатна паста – 2 ч. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування смажених кабачків з овочами. Очищаємо цибулю, часник і моркву. Подрібнюємо їх так, як вам зручно. Обсмажуємо на сковороді з маслом близько 2-3 хвилин.
Кабачок очищаємо від шкірки, солодкий перець від насіння. Нарізаємо їх тонкими смужками. Викладаємо на сковороду. Солимо і перчимо, продовжуємо обсмажувати на середньому вогні.
До овочів додаємо дрібно нарізані помідори, томатну пасту і цукор. Перемішуємо. Тушкуємо ще 3-5 хвилин.
Подрібнюємо свіжу петрушку. Додаємо в сковороду. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Ділимо смажені кабачки з овочами на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки на сніданок