Апетитні кабачки з овочами підійдуть як для гарніру, так і для окремої закуски. А головний бонус такої страви – просте і швидке приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Помідори свіжі – 100 гр.
  • Томатна паста – 2 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування смажених кабачків з овочами. Очищаємо цибулю, часник і моркву. Подрібнюємо їх так, як вам зручно. Обсмажуємо на сковороді з маслом близько 2-3 хвилин.

Кабачок очищаємо від шкірки, солодкий перець від насіння. Нарізаємо їх тонкими смужками. Викладаємо на сковороду. Солимо і перчимо, продовжуємо обсмажувати на середньому вогні.

До овочів додаємо дрібно нарізані помідори, томатну пасту і цукор. Перемішуємо. Тушкуємо ще 3-5 хвилин.

Подрібнюємо свіжу петрушку. Додаємо в сковороду. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

Ділимо смажені кабачки з овочами на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки на сніданок