Якщо ви дуже любите кабачки, є чудовий спосіб приготувати їх на сковороді, нафаршировав м’ясною начинкою. Приготовлені таким способом кабачки виходять соковитими і поживними. Тому таке блюдо добре подавати на обід.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- білий Рис (відварений) – 1 склянка
- Фарш м’ясний – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Яйце – 4 шт.
- Вершки – 300 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування кабачків, фаршированих фаршем на сковороді. Кабачки ретельно вимийте і обсушіть. Вимитий кабачок нарізати кружечками товщиною 1,5 сантиметра. Вийміть серцевину з допомогою чайної ложки.
Рис заздалегідь відварити до напівготовності і злийте через сито. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. У невелику миску викладіть м’ясний фарш, додайте рис, дрібно нарізану цибулю, розбийте два курячих яйця, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте. Кабачкові кільця нафаршируйте приготовленої начинкою.
В дрібну тарілку насипте борошно пшеничне і обваляйте в ній кабачки з двох сторін.
Два курячих яйця розбийте в невелику піалу і ретельно перемішайте виделкою до однорідності. Обвалені в пшеничного борошні кабачки занурте в яєчну масу.
добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть кабачки і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.
Потім за допомогою двох вилок або лопатки переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин.
Таким чином, обсмажте всі кабачки, а потім викладіть їх в глибоку сковороду.
Залийте кабачки вершками і трохи посоліть. Тушкуйте кабачки на повільному вогні приблизно 20-25 хвилин.
Зніміть сковороду з вогню. Кабачки трохи остудіть.
Готове блюдо з фаршированих кабачків подавайте на стіл порційно зі свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно