Якщо ви дуже любите кабачки, є чудовий спосіб приготувати їх на сковороді, нафаршировав м’ясною начинкою. Приготовлені таким способом кабачки виходять соковитими і поживними. Тому таке блюдо добре подавати на обід.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • білий Рис (відварений) – 1 склянка
  • Фарш м’ясний – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Яйце – 4 шт.
  • Вершки – 300 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачків, фаршированих фаршем на сковороді. Кабачки ретельно вимийте і обсушіть. Вимитий кабачок нарізати кружечками товщиною 1,5 сантиметра. Вийміть серцевину з допомогою чайної ложки.

Рис заздалегідь відварити до напівготовності і злийте через сито. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. У невелику миску викладіть м’ясний фарш, додайте рис, дрібно нарізану цибулю, розбийте два курячих яйця, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте. Кабачкові кільця нафаршируйте приготовленої начинкою.

В дрібну тарілку насипте борошно пшеничне і обваляйте в ній кабачки з двох сторін.

Два курячих яйця розбийте в невелику піалу і ретельно перемішайте виделкою до однорідності. Обвалені в пшеничного борошні кабачки занурте в яєчну масу.

добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть кабачки і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.

Потім за допомогою двох вилок або лопатки переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин.

Таким чином, обсмажте всі кабачки, а потім викладіть їх в глибоку сковороду.

Залийте кабачки вершками і трохи посоліть. Тушкуйте кабачки на повільному вогні приблизно 20-25 хвилин.

Зніміть сковороду з вогню. Кабачки трохи остудіть.

Готове блюдо з фаршированих кабачків подавайте на стіл порційно зі свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно