Корейська соус, поданий до обсмаженою кабачків, дуже добре доповнює овочевий смак і надає їм пікантності і приємну гостроту. Блюдо просте і швидке в приготуванні і стане відмінною закускою. Дійте за вказаними кроків – і насолоджуйтеся.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Оцет рисовий – 1 ст. л.
  • Перець чилі – 0.33 шт.
  • Масло кунжутне – 0.5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кунжут (смажений) – 0.5 ст. л.

Процес приготування:

Готувати смажені кабачки по-корейськи просто! В піалі з’єднайте соус, оцет, олія на основі кунжутного насіння і додайте 1-2 ст. л. води. Порубаєте дрібно вимиті пір’я цибулі, наріжте перець чилі, видаливши насіння, і перекладіть в соус. Всипте обсмажений кунжут і добре перемішайте всі складові. Залиште соус настоюватися на 15 хвилин.

Кабачок вимийте і наріжте кружальцями. Посоліть і залиште просолитися, потім промийте проточною водою і промокніть рушником.

Умочіть кожен шматок в борошні.

На гарячу сковороду налийте олію і обсмажте кабачки на середньому вогні до золотої скоринки.

Перемістіть обсмажені овочі на паперовий рушник, щоб видалити жир. Пікантний соус налити в невелику піалу і поставте в центр широкої тарілки, а навколо укладіть кабачки. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки