З великою упевненістю можна говорити про те, що страва, представлене вашій увазі, стане справжньою знахідкою для тих, хто не тільки дорожить власним здоров’ям, а й ретельно стежить за своєю фігурою. Щоб приготувати кабачки на сковороді гриль, вам знадобиться мінімальну кількість часу і гарний настрій.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 800 гр.
- Моркву – 20 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 2 ст. л.
- Кріп пучків
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Рецепт кабачків на сковороді гриль простий у приготуванні!Сковорідку-гриль поливаємо невеликою кількістю рослинного масла і ставимо на слабкий вогонь. Тим часом миємо кабачки і нарізаємо їх смужками.
На розігріту сковорідку викладаємо нарізані кабачки.
Кабачки необхідно обсмажувати з обох боків до тих пір, поки овочі не придбають золотисто-рум’яний відтінок.
Готові кабачки знімає зі сковорідки і викладаємо на плоску тарілку.
Приступимо до приготування соусу.
В окрему миску викладається сметана, майонез, пропущений через прес часник, сіль. Якщо ви хочете зробити блюдо менш калорійним, майонез можна виключити.
Все ретельно перемішуємо. Для кольору можна додати в соус трохи моркви, натертої на дрібній тертці.
Змащуємо шматочки запеченої кабачка соусом.
Посипаємо блюдо подрібненим кропом і подаємо до столу.
Кабачки з кропом і часником Кабачки з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки