З великою упевненістю можна говорити про те, що страва, представлене вашій увазі, стане справжньою знахідкою для тих, хто не тільки дорожить власним здоров’ям, а й ретельно стежить за своєю фігурою. Щоб приготувати кабачки на сковороді гриль, вам знадобиться мінімальну кількість часу і гарний настрій.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 800 гр.
  • Моркву – 20 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Кріп пучків
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт кабачків на сковороді гриль простий у приготуванні!Сковорідку-гриль поливаємо невеликою кількістю рослинного масла і ставимо на слабкий вогонь. Тим часом миємо кабачки і нарізаємо їх смужками.

На розігріту сковорідку викладаємо нарізані кабачки.

Кабачки необхідно обсмажувати з обох боків до тих пір, поки овочі не придбають золотисто-рум’яний відтінок.

Готові кабачки знімає зі сковорідки і викладаємо на плоску тарілку.

Приступимо до приготування соусу.

В окрему миску викладається сметана, майонез, пропущений через прес часник, сіль. Якщо ви хочете зробити блюдо менш калорійним, майонез можна виключити.

Все ретельно перемішуємо. Для кольору можна додати в соус трохи моркви, натертої на дрібній тертці.

Змащуємо шматочки запеченої кабачка соусом.

Посипаємо блюдо подрібненим кропом і подаємо до столу.

Кабачки з кропом і часником Кабачки з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки