Ароматні свіжі кабачки в духовці готуються просто і швидко. Овочі не потрібно обсмажувати біля плити, що зробить їх менш калорійними. А смачні добавки зроблять закуску ще більш соковитою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки (малі) – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Сир Пармезан – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати кабачки в духовці ПП легко! Молоді маленькі кабачки не потребують зняття шкірки. Досить помити овочі і нарізати тонкими кружечками. Відповідна товщина 0,5 – 1 див.

Викладаємо кабачки на деко, застелене пергаментом. Зверху овочі солимо і перчимо.

В окремій тарілці приготуємо некалорійний соус. З’єднуємо сметану, і подрібнений часник. Можна додати спеції. Перемішуємо.

Соусом обмазуємо кожен кружечок кабачка.

Зверху посипаємо дрібно натертим сиром. Його потрібно зовсім небагато.

Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові кабачки дістаємо з духовки, посипаємо зеленню по вашому смаку. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці