Ароматні свіжі кабачки в духовці готуються просто і швидко. Овочі не потрібно обсмажувати біля плити, що зробить їх менш калорійними. А смачні добавки зроблять закуску ще більш соковитою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки (малі) – 2 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Сир Пармезан – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати кабачки в духовці ПП легко! Молоді маленькі кабачки не потребують зняття шкірки. Досить помити овочі і нарізати тонкими кружечками. Відповідна товщина 0,5 – 1 див.
Викладаємо кабачки на деко, застелене пергаментом. Зверху овочі солимо і перчимо.
В окремій тарілці приготуємо некалорійний соус. З’єднуємо сметану, і подрібнений часник. Можна додати спеції. Перемішуємо.
Соусом обмазуємо кожен кружечок кабачка.
Зверху посипаємо дрібно натертим сиром. Його потрібно зовсім небагато.
Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові кабачки дістаємо з духовки, посипаємо зеленню по вашому смаку. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці