Якщо не знаєте, чим порадувати свою сім’ю на обід, приготуйте їм сезонне страва – кабачки в духовці в паніровці. Це не просто закуска, а повноцінне блюдо, яке відмінно підійде як для обіду, так і для вечері. Смак, аромат і соковитість кабачків, приготовані за цим рецептом, точно припаде до смаку всім домочадцям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати кабачки в духовці в паніровці просто! Кабачки помити, при необхідності очистити від шкірки, нарізати брусочками.

В окремій ємності змішати панірувальні сухарі, сіль, перець і спеції за смаком.

Сир натерти на некрупною тертці, сир додати до панировочным сухарів зі спеціями, акуратно перемішати.

В іншій мисці збити яйце, в іншу – насипати борошно.

Кожен брусочок кабачка спочатку обваляти в борошні, потім в яйці і в кінці в сирній паніровці.

Форму для запікання застелити пергаментом. Викласти у форму підготовлені брусочки кабачка.

Розігріти духовку до 180 градусів, поставити туди кабачки на 25 хвилин.

Готові кабачки в духовці з паніровкою подавати як закуску. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки в клярі Кабачки з сиром Кабачки на кожен день Хрусткі кабачки