Кабачки в клярі виходять дуже соковитими, тому що залишається всередині тіста. Щоб кабачок не був сирим, вогонь не повинен бути занадто сильним. До смажених кабачків в клярі підійде часниковий соус або звичайна сметана.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки в клярі з майонезом і часником, у мисці збийте яйця і сіль.

Додайте до збитим яйця, майонез і подрібнений часник.

Просійте борошно, додайте її в кляр і збийте віночком до однорідності.

Кабачки вимити, висушити їх паперовими рушниками. Якщо шкірка у кабачків товста, її потрібно зрізати.

Кабачки наріжте кружечками по 0,5 сантиметра.


Кожну часточку кабачка вмочіть в кляр і обсмажте з двох сторін на сковороді до золотистої скоринки. Перед тим, як подавати кабачки до столу, викладіть їх на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків жиру.

Приємного апетиту!

Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді