Фаршировані кабачки – справжнє задоволення. Це блюдо можна вважати не тільки смачним, але і дуже корисним. М’ясо з овочами чудово поєднується, і кабачок – не виняток з цього правила. Цю страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • білий Рис (відварений) – 0.75 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сир – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати кабачки в духовці з фаршем та сиром? Перед тим як начиняти фаршем кабачки, треба його приготувати. М’ясо з’єднайте з відвареним рисом, додайте сіль і перець, а також різні спеції і зелень за вашим смаком. Кабачки промийте і вийміть з них середину, яку можна додати у фарш. Самі кабачки наріжте кільцями.

Лист устелите пекарської папером або фольгою, розкладіть по ньому кільця кабачків і начиніть їх фаршем. Далі натріть на тертці сир і акуратно присипте кожне кільце з фаршем, сиром.

Лист із заготівлею приберіть в духовку буквально на двадцять хвилин при температурі 180 градусів. Коли сир зарум’яниться, можете пробувати кабачки на готовність.

Подавайте кабачки як гаряче блюдо або як холодну закуску – на ваш розсуд.

Приємного апетиту!

Дієтичне кабачки в духовці Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці з фаршем та сиром Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з фаршем та сиром Кабачки на вечерю ПП рецепти з кабачків