Ситні сезонні приготувати оладки простіше простого. Оладки з кабачків з фаршем легкі в приготуванні, поживні, ніжні й ароматні. Вони цілком можуть зайняти на столі місце основної страви на обід або вечерю. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фарш м’ясний – 800 гр.
  • Кабачки – 300 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Яєчний білок – 3 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати оладки з кабачків з фаршем легко! Готуємо всі необхідні інгредієнти, очищаємо зубчик часнику.

На крупній тертці натираємо заздалегідь помитий кабачок і сир. Викладаємо їх в глибоку миску, до них же відправляємо фарш, яєчні білки, пропущений через прес часник, гірчицю і сіль.

Всі продукти ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду на середньому вогні, вливаємо в неї рослинне масло. Ложкою викладаємо на сковороду оладки, смажимо їх з двох сторін по 3 хвилини.

Подаємо готові оладки з кабачків з фаршем як самостійне блюдо, а можна і з гарніром. Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Коржі з кабачків на сковороді Оладки з кабачків з часником Оладки з сиром ПП оладки ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків