Домашню кашу Дружба можна подавати як ситного сніданку. Приготуйте страву на молоці в духовці. Готовий продукт вийде ароматним, в міру солодким і цікавим за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшоно – 120 гр.
  • Рис білий – 120 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати кашу Дружба на молоці в духовці? Рисову крупу промиваємо під водою. Можна це зробити за допомогою дрібного сита.

Пшоно заливаємо холодною водою і даємо йому настоятися якийсь час. Це дозволить прибрати гіркоту продукту.

Підготовлені крупи викладаємо в каструлю з водою, сіллю і цукром. Варимо на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.

Зварену кашу викладайте в глибоку форму для випікання або горщик. Заливаємо продукт молоком і регулюємо за смаком цукор. Ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Каша Дружба, запечена на молоці в духовці, готова. Ділите її на порції і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Каша Дружба Каша Дружба на воді і молоці Каша Дружба на молоці Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша в духовці