Домашню кашу Дружба можна подавати як ситного сніданку. Приготуйте страву на молоці в духовці. Готовий продукт вийде ароматним, в міру солодким і цікавим за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшоно – 120 гр.
- Рис білий – 120 гр.
- Вода – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати кашу Дружба на молоці в духовці? Рисову крупу промиваємо під водою. Можна це зробити за допомогою дрібного сита.
Пшоно заливаємо холодною водою і даємо йому настоятися якийсь час. Це дозволить прибрати гіркоту продукту.
Підготовлені крупи викладаємо в каструлю з водою, сіллю і цукром. Варимо на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.
Зварену кашу викладайте в глибоку форму для випікання або горщик. Заливаємо продукт молоком і регулюємо за смаком цукор. Ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Каша Дружба, запечена на молоці в духовці, готова. Ділите її на порції і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Каша Дружба Каша Дружба на воді і молоці Каша Дружба на молоці Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша в духовці