Ситну домашню кашу можна приготувати з рису та пшона в духовці. Доповніть крупи молоком і порадуйте близьких смачною і ароматною стравою. Підходить для сніданків і обідів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшоно – 120 гр.
  • Рис білий – 120 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

Готувати кашу з рису та пшона на молоці в духовці легко! Спочатку підготуємо основні інгредієнти. Рис промиваємо холодною водою.

Пшоно вимочуємо в тарілці з водою близько 10 хвилин. Після теж промиваємо.

В каструлю або сотейник вливаємо воду і молоко. Нагріваємо вміст на плиті, але не доводимо до кипіння.

В глибоку форму для запікання викладаємо підготовлені крупи, вершкове масло, сіль і цукор. Заливаємо вміст гарячим молоком з водою. Відправляємо страву на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.

Готову кашу ділимо на порції, доповнюємо вершковим маслом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Каша Дружба на воді і молоці Каша Дружба на молоці Каша Дружба як в дитячому саду Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша в духовці