З пшона, рису і гарбуза можна приготувати апетитну і цікаву кашу в духовці. Страва порадує насиченим смаком і яскравим кольором, подавайте до вашого домашнього столу в будь-який час.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшоно – 120 гр.
  • Рис білий – 120 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Яблука – за смаком
  • Молоко коров’яче – 3 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати кашу з рису, пшона і гарбуза в духовці. Спочатку підготуємо крупи. Їх слід гарненько промити під водою, перебрати від зіпсованих крупинок.

Далі промитий рис і пшоно розкладаємо по посуді, що підходить для випікання. Сюди ж додаємо цукор, дрібно порізаний гарбуз і шматочки яблука (за бажанням). Розмішуємо продукти.

Нагріваємо три склянки молока і заливаємо їм вміст у посуді.

Закриваємо блюдо фольгою, після чого ставимо його в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо 40-60 хвилин.

Готову кашу з пшона, рису та гарбуза ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Каша Дружба Каша Дружба в духовці на молоці Каша Дружба з гарбузом Каша Дружба з рису та пшона Каша Дружба на молоці Каші Пшоно-рисова каша в духовці