Порадуйте близьких оригінальним і яскравим домашнім стравою. Приготуйте кашу Дружба, додавши в неї солодку і соковиту гарбуз. Використовуйте кулінарну ідею для ваших сніданків і перекусів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшоно – 100 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Гарбуз – 200 гр.
  • Вода – 3 склянки
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати кашу Дружба на воді з гарбузом легко! Гарбуз очищаємо від шкірки, потім нарізаємо її на кубики невеликого розміру.

Перекладаємо шматочки гарбуза в каструлю, заливаємо їх однією склянкою води і варимо на плиті до м’якого стану. Після розминаємо продукт виделкою до стану кашки.

Промиваємо рис і пшоно в холодній воді, потім відправляємо крупи до гарбузової маси. Сюди ж доливаємо воду, що залишилася і варимо на повільному вогні 20 хвилин

Готову кашу Дружба на воді прибираємо з вогню. Додаємо в неї цукор і вершкове масло за смаком. Розмішуємо.

Апетитна каша повністю готова. Розкладайте страву по тарілках і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Каша Дружба Каша Дружба з гарбузом Каша Дружба з рису та пшона Каша Дружба на воді в каструлі Пшоно-рисова каша на воді