Ніжна пшоно-рисова каша на воді виходить поживною та корисною. Її можна подавати в якості готового сніданку або гарніру. Продукт з круп прекрасно доповнять м’ясні страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 100 гр.
  • Пшоно – 100 гр.
  • Вода – 2,5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати кашу з пшона і рису на воді просто! Рисову крупу опускаємо в холодну воду і гарненько промиваємо її.

Також чинимо і з пшоном, тільки його можна довше потримати у воді. Спливли крупинки викидаємо.

В каструлю вливаємо воду і додаємо в неї сіль. Розмішуємо вміст до розчинення сухого інгредієнта.

Опускаємо у воду підготовлені крупи.

Переставляємо каструлю на плиту, доводимо пшоно з рисом до кипіння.

Варимо на повільному вогні 20 хвилин.

Готову кашу Дружба розмішуємо і розкладаємо по тарілках. За бажанням страву можна доповнити вершковим маслом. Готово, подавайте до столу!

Каша Дружба Каша Дружба з рису та пшона Каша Дружба на воді Каша Дружба як в дитячому саду Пшоно-рисова каша на воді