Запекти кашу з солодкої гарбуза і круп можна на молоці, використовуючи для цього духовку. Готове блюдо стане яскравим сніданком або живильним десертом. Порадуйте близьких оригінальної кулінарної ідеєю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшоно – 120 гр.
- Рис білий – 120 гр.
- Гарбуз – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Вода – 1 склянка
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Підготуємо продукти перед приготуванням каші з рису, пшона і гарбуза на молоці в духовці. Рис промиваємо під водою.
Пшоно тримаємо в тарілці з теплою водою 10-15 хвилин для того, щоб крупа стало м’якше, а також пропала зайва гіркота продукту.
Гарбуз очищаємо від шкірки і після нарізаємо її на дрібні шматочки.
Вершкове масло викладаємо в посуд для випікання.
Далі кладемо крупи, цукор і шматочки гарбуза. Поливаємо вміст прогрітим молоком з водою.
Випікаємо блюдо 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Солодка каша з пшона, рисової крупи і гарбуза готова. Розмішуйте вміст, розкладайте по тарілках і подавайте до столу.
Каша Дружба Каша Дружба на 1 літр молока Каша Дружба на воді Каша Дружба на молоці Каші Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша на молоці