Запекти кашу з солодкої гарбуза і круп можна на молоці, використовуючи для цього духовку. Готове блюдо стане яскравим сніданком або живильним десертом. Порадуйте близьких оригінальної кулінарної ідеєю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшоно – 120 гр.
  • Рис білий – 120 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

Підготуємо продукти перед приготуванням каші з рису, пшона і гарбуза на молоці в духовці. Рис промиваємо під водою.

Пшоно тримаємо в тарілці з теплою водою 10-15 хвилин для того, щоб крупа стало м’якше, а також пропала зайва гіркота продукту.

Гарбуз очищаємо від шкірки і після нарізаємо її на дрібні шматочки.

Вершкове масло викладаємо в посуд для випікання.

Далі кладемо крупи, цукор і шматочки гарбуза. Поливаємо вміст прогрітим молоком з водою.

Випікаємо блюдо 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Солодка каша з пшона, рисової крупи і гарбуза готова. Розмішуйте вміст, розкладайте по тарілках і подавайте до столу.

Каша Дружба Каша Дружба на 1 літр молока Каша Дружба на воді Каша Дружба на молоці Каші Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша на молоці