В мультиварці можна приготувати апетитну і запашну кашу з пшона, рису та гарбуза. Готовий продукт порадує яскравим і в міру солодким смаком. Подавайте домашнє блюдо до сніданку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 100 гр.
- Пшоно – 100 гр.
- Гарбуз – 200 гр.
- Вода – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 2 ст.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати кашу з рису, пшона і гарбуза в мультиварці просто! Промиваємо під водою рис з пшоном. Змішуємо крупи і викладаємо їх у чашу мультиварки.
гарбуз Очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі кубики.
Відправляємо гарбуз до крупам.
З’єднуємо воду з молоком. Нагріваємо їх на плиті, але не доводимо до кипіння.
Тепле молоко з водою вливаємо в чашу мультиварки.
Посипаємо вміст цукром і сіллю. Закриваємо кришкою і готуємо в режимі «молочна каша» 25 хвилин.
Готову кашу розмішуємо і розкладаємо по тарілках. За смаком у страву можна додати вершкове масло і після подавати до столу.
Каша Дружба в мультиварці Редмонд Каша Дружба на молоці в мультиварці Каша Дружба як в дитячому саду Каші Пшоно-рисова каша в мультиварці