В мультиварці можна приготувати апетитну і запашну кашу з пшона, рису та гарбуза. Готовий продукт порадує яскравим і в міру солодким смаком. Подавайте домашнє блюдо до сніданку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 100 гр.
  • Пшоно – 100 гр.
  • Гарбуз – 200 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 2 ст.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати кашу з рису, пшона і гарбуза в мультиварці просто! Промиваємо під водою рис з пшоном. Змішуємо крупи і викладаємо їх у чашу мультиварки.

гарбуз Очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі кубики.

Відправляємо гарбуз до крупам.

З’єднуємо воду з молоком. Нагріваємо їх на плиті, але не доводимо до кипіння.

Тепле молоко з водою вливаємо в чашу мультиварки.

Посипаємо вміст цукром і сіллю. Закриваємо кришкою і готуємо в режимі «молочна каша» 25 хвилин.

Готову кашу розмішуємо і розкладаємо по тарілках. За смаком у страву можна додати вершкове масло і після подавати до столу.

Каша Дружба в мультиварці Редмонд Каша Дружба на молоці в мультиварці Каша Дружба як в дитячому саду Каші Пшоно-рисова каша в мультиварці