Солодка пшенична каша на молоці стане простим і смачним варіантом для сімейного сніданку. Просте блюдо оцінять і діти. Оцініть швидкий домашній рецепт приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 40 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати пшеничну кашу на молоці з цукром. Пшеничну крупу висипаємо в глибоку тарілку. Сюди ж вливаємо холодну воду. Промиваємо в ній продукт одну-дві хвилини.

Відміряємо потрібну кількість молока і виливаємо його каструлю або сотейник. Ставимо на помірний вогонь.

В злегка тепле молоко відправляємо промиту крупу, додаємо цукор. Варимо близько 25 хвилин до готовності головного інгредієнта.

В кінці варіння додаємо в солодку молочну кашу шматочок вершкового масла. Ретельно перемішуємо вміст.

Готову пшеничну кашу з цукром розкладаємо по порційних тарілках. Доповнити блюдо можна свіжими ягодами або фруктами.

Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці