Наваристу і поживну кашу можна приготувати з пшеничної крупи та гарбуза. Спробуйте рецепт з молоком в духовці. Пригостіть домашніх яскравим і ароматною стравою.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Пшенична крупа – 2 склянки
  • Гарбуз – 350 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пшенично-гарбузової каші в духовці? Пшеничну крупу добре промиваємо в холодній воді.

Гарбуз очищаємо від шкірки, після продукт ділимо на невеликі частини.

Підготовлену крупу заливаємо водою в каструлі і ставимо на плиту. Кип’ятимо 10-15 хвилин.

Поки крупа вариться, шматочки гарбуза пропускаємо через тертку. Отримане віджимаємо від соку.

В каструлю з кашею додаємо дрібку солі, терту гарбуз і молоко. Розмішуємо вміст.

Розливаємо заготовку по горщикам для випікання. У кожен додаємо по шматочку вершкового масла. Готуємо страву в розігрітій до 160 градусів духовці близько 40 хвилин.

Пшенична каша з гарбузом готова. Подавайте яскраве блюдо, на гарнір або в якості сніданку.

Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці