При відсутності казана класичний домашній плов можна приготувати в каструлі. Блюдо вийде не менш смачним і поживним. Оцініть простий спосіб приготування апетитного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Рис білий – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Рецепт класичного плову з свинини в каструлі на плиті простий у приготуванні! Промиваємо свинину і ріжемо її на невеликі кубики. Смажимо їх 5-7 хвилин на рослинній олії.

Викладаємо м’ясо в каструлю з товстим дном. Сюди ж додаємо терту моркву і подрібнену цибулю. Солимо вміст, розмішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 3-4 хвилини.

Зверху викладаємо шар промитого рису. Посипаємо його приправою для плову.

Заливаємо інгредієнти водою. Сюди ж кладемо очищені зубчики часнику. Тримаємо страву на плиті близько 20-30 хвилин.

Коли вода повністю випарується, розмішуємо плов і наполягаємо його під кришкою без вогню. Після подаємо до столу!

Пісний плов Плов без моркви Плов з м'ясом Плов з м'ясом в каструлі Плов з часником Плов зі свининою в каструлі