При відсутності казана класичний домашній плов можна приготувати в каструлі. Блюдо вийде не менш смачним і поживним. Оцініть простий спосіб приготування апетитного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Рис білий – 2 ст.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Рецепт класичного плову з свинини в каструлі на плиті простий у приготуванні! Промиваємо свинину і ріжемо її на невеликі кубики. Смажимо їх 5-7 хвилин на рослинній олії.
Викладаємо м’ясо в каструлю з товстим дном. Сюди ж додаємо терту моркву і подрібнену цибулю. Солимо вміст, розмішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 3-4 хвилини.
Зверху викладаємо шар промитого рису. Посипаємо його приправою для плову.
Заливаємо інгредієнти водою. Сюди ж кладемо очищені зубчики часнику. Тримаємо страву на плиті близько 20-30 хвилин.
Коли вода повністю випарується, розмішуємо плов і наполягаємо його під кришкою без вогню. Після подаємо до столу!
Пісний плов Плов без моркви Плов з м'ясом Плов з м'ясом в каструлі Плов з часником Плов зі свининою в каструлі