З ревеню і вишні можна приготувати освіжаючий і в міру кислий напій. Такий домашній компот замінить будь лимонад в жарку погоду. Приготування не займе у вас багато часу.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Ревінь – 300 гр.
  • Вишня – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

Почнемо готувати компот з ревеню і вишні. Ревінь ретельно промиваємо під водою. Трохи підрізаємо з обох кінців, що залишився нарізаємо кубиками в компот. Шкірку можна не знімати, саме вона додасть гарний відтінок напою.

Вишні також промиваємо, видаляємо гілочки і листочки.

Продукти кладемо в каструлю і засипаємо цукром (його кількість можна регулювати за смаком). Варимо на середньому вогні до закипання, а потім 2-3 хвилини. Після чого знімаємо з вогню, закриваємо кришкою і залишаємо остуджуватися.

Подаємо компот з ревеню і вишні після повного остигання. Готово!

Компот з вишні з кісточками Компот з вишні, щоб пити відразу Компот з ревеню Компоти Страви з ревеню