Цікава і поживна закуска для святкового столу – салат Хризантема з крабовими паличками і помідорами. Просте у приготуванні блюдо порадує яскравою подачею і смаком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Крабові палички – 1 пакет
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Цибуля зелена – 0,5 пучків
  • Кріп – 0,5 пучків

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крабовий салат Хризантема з помідорами? Спочатку приготуємо заправку для салату. З’єднуємо сметану, майонез, гірчицю і подрібнений кріп. Ретельно перемішуємо.

Крабові палички розморожуємо і ділимо на дві частини. Одну дрібно нарізаємо, іншу залишаємо для прикраси.

Викладаємо подрібнену інгредієнт рівним шаром. Поливаємо його невеликою кількістю соусу.

Далі кладемо подрібнену зелену цибулю.

болгарський перець Очищаємо від насіння. Розбираємо овоч на невеликі шматочки і формуємо наступний шар.

Відварюємо курячі яйця, натираємо їх і викладаємо на салат. Обмазуємо заправкою.

Ріжемо кубиками помідори. Викладаємо на яєчний шар.

На дрібній тертці натираємо сир. Посипаємо їм страву.

Тонко розрізаємо залишилися крабові палички і прикрашаємо ними салат. Додаємо зелень. Охолоджуємо закуску і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат з помідорами та болгарським перцем Салат з крабовими паличками, сиром і ананасом Салат з крабовими паличками, яйцем і капустою