Зручний і оригінальний спосіб приготування смачного крабового салату. Його можна подавати як самостійне блюдо, доповнення до гарніру або ж взяти з собою для перекусу. Він набагато корисніше всіма улюбленої шаурми, і дуже просто готується.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Крабові палички – 300 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:



Щоб приготувати крабовий салат в лаваші, яйця потрібно заздалегідь круто відварити і охолодити. Потім нарізати їх невеликими шматочками. Також нарізати крабові палички, сир.

Зелень промиваємо і подрібнюємо. Кукурудзу відкриваємо, зливаємо рідину і змішуємо з майонезом, додаємо до загальної маси, ретельно розмішуємо.

На стіл застеляємо харчову плівку і поверх неї викладаємо лаваш.

лаваш Змащуємо приготованою сумішшю приблизно в півсантиметра товщиною.

Перекриваємо цей шар ще одним листом лаваша. Акуратно, але досить туго звертаємо.

Кладемо рулет в холодильник на 2 години. Потім прибираємо харчову плівку і ділимо рулет на порції.

Приємного апетиту!

Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою без рису Крабовий салат з сиром і майонезом Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом