Салати з крабових паличок чудово доповнює свіжа капуста. Овоч робить закуску більш легкої і свіжою. Блюдо підійде як для домашнього обіду, так і для святкового меню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Крабові палички – 350 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Кріп – 10 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати крабовий салат з кукурудзою і білокачанної капустою легко! Яйця відварюємо в сотейнику до їх повної готовності.

Білокачанну капусту промиваємо і дрібно нарізаємо. Потім викладаємо її в салатницю, солимо за смаком і добре розминаємо руками, щоб продукт став більш м’яким і пустив трохи соку.

Кукурудзи пересипаємо з банки в сито, щоб стік весь сік. Моєму огірки і нарізаємо їх невеликими кубиками.

Коли яйця охолонуть, очищаємо їх від шкаралупи і натираємо на тертку. В цей же час нарізаємо дрібно крабові палички.

Відправляємо всі підготовлені продукти в салатницю з білокачанної капустою. Сюди ж додаємо подрібнений кріп.

Заправляємо блюдо майонезом і гарненько розмішуємо. Охолоджуємо продукт перед подачею.

Крабовий салат з білокачанної капустою готовий! Розкладайте по тарілках і подаємо до столу.

Крабовий салат з кукурудзою, яйцем і огірком Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і білокачанної капустою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем