Салати з крабових паличок чудово доповнює свіжа капуста. Овоч робить закуску більш легкої і свіжою. Блюдо підійде як для домашнього обіду, так і для святкового меню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Крабові палички – 350 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Кріп – 10 гр.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати крабовий салат з кукурудзою і білокачанної капустою легко! Яйця відварюємо в сотейнику до їх повної готовності.
Білокачанну капусту промиваємо і дрібно нарізаємо. Потім викладаємо її в салатницю, солимо за смаком і добре розминаємо руками, щоб продукт став більш м’яким і пустив трохи соку.
Кукурудзи пересипаємо з банки в сито, щоб стік весь сік. Моєму огірки і нарізаємо їх невеликими кубиками.
Коли яйця охолонуть, очищаємо їх від шкаралупи і натираємо на тертку. В цей же час нарізаємо дрібно крабові палички.
Відправляємо всі підготовлені продукти в салатницю з білокачанної капустою. Сюди ж додаємо подрібнений кріп.
Заправляємо блюдо майонезом і гарненько розмішуємо. Охолоджуємо продукт перед подачею.
Крабовий салат з білокачанної капустою готовий! Розкладайте по тарілках і подаємо до столу.
Крабовий салат з кукурудзою, яйцем і огірком Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і білокачанної капустою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем