Смачний, соковитий салат з крабового м’яса стане тільки апетитніше, якщо додати в нього побільше різноманітних овочів. І звичайно, не забути про кукурудзу! Вона створює те саме, неповторне і улюблене всіма поєднання!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Крабове м’ясо – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Лимонний сік – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати крабовий салат з кукурудзою, огірком, помідорами і пекінською капустою просто! Крабове м’ясо ріжемо квадратиками трохи менше 1 див.
Овочі промиваємо. Ріжемо невеликими кубиками огірки.
У помідорів видаляємо черешки і ріжемо їх також квадратиками.
Пекінську капусту дрібно шаткуємо ножем і мнемо руками, щоб зробити її м’якше.
Складаємо всі інгредієнти в миску, додаємо сіль, цукровий пісок і лимонний сік, розмішуємо. Заправляємо майонезом.
Приємного апетиту!
Крабовий салат