Смачний, соковитий салат з крабового м’яса стане тільки апетитніше, якщо додати в нього побільше різноманітних овочів. І звичайно, не забути про кукурудзу! Вона створює те саме, неповторне і улюблене всіма поєднання!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Крабове м’ясо – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 1 щіпка
  • Лимонний сік – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати крабовий салат з кукурудзою, огірком, помідорами і пекінською капустою просто! Крабове м’ясо ріжемо квадратиками трохи менше 1 див.

Овочі промиваємо. Ріжемо невеликими кубиками огірки.

У помідорів видаляємо черешки і ріжемо їх також квадратиками.

Пекінську капусту дрібно шаткуємо ножем і мнемо руками, щоб зробити її м’якше.

Складаємо всі інгредієнти в миску, додаємо сіль, цукровий пісок і лимонний сік, розмішуємо. Заправляємо майонезом.

Приємного апетиту!

Крабовий салат