Цей крабовий салат підійде для легкої закуски або обіду. Щоб чіпси раніше часу не розмокнули і не перетворилися на кашу, додавати їх слід безпосередньо перед подачею блюда на стіл.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Крабове м’ясо – 120 гр.
- Кукурудза консервована – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Рис білий – 80 гр.
- Чіпси – 60 гр.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати крабовий салат з кукурудзою, яйцем і чіпсами. Охолоджене м’ясо краба наріжте дрібними кубиками.
Яйця та рис зваріть заздалегідь, остудіть. Подрібніть яйця через дрібну тертку.
Чіпси злегка пам’ятаєте.
У креманку викладіть шар з охолодженого рису, змастіть майонезом.
Далі шар з крабового м’яса і майонезу.
Наступним шаром викладіть подрібнені яйця, на нього нанесіть трохи майонезу.
Потім шар з консервованої кукурудзи і зверху посипання з чіпсів. Крабовий салат готовий, його можна відразу подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Крабовий салат