До святкового столу до традиційного олів’є можете приготувати соковитий і яскравий крабовий салат з кукурудзою, м’ясом і рисом. Ці салати розрізняються за смаком, але успіх у гостей мають однаковий. Для салату візьміть якісну консервовану кукурудзу, домашні яйця і заправте жирним майонезом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Крабові палички – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Рис пропарений – 0.5 склянки
  • Кукурудза консервована – 180 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати крабовий салат з кукурудзою, яйцем, рисом і майонезом? Заздалегідь підготуйте продукти для салату у вказаній в рецепті кількості, так точно нічого не забудете.

Відварені круто яйця остудіть в крижаній воді, почистіть і наріжте на шматочки однакового розміру. Це зручно зробити овочерізкою.

протягом 15 хвилин варіть до повної готовності пропарений рис. Його перед варінням можете не промивати. Зварений рис обов’язково остудіть.

Крабові палички звільніть від упаковки і наріжте тонкими кружальцями. Відкрийте банку з кукурудзою і злийте маринад. У глибоку зручну миску перекладіть відварений рис, нарізані яйця і крабові палички і пересипте з баночки кукурудзу.

Потім салат по своєму смаку посоліть, додайте майонез «Провансаль» і ложкою акуратно перемішайте. Приготований салат бажано деякий час потримати в холодильнику, буде смачніше. Потім салат перекладіть в красиву салатницю, декоруйте свіжою зеленню і можете подавати до столу.

Смачних і вдалих страв!

Крабовий салат Крабовий салат з кукурудзою без огірка Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і рисом Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом