Легкий крабовий салат можна приготувати з додаванням капусти та кукурудзи. Закуска виходить живильної і яскравою, що її можна подавати до обіду і навіть святкового столу. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Крабове м’ясо – 1 пакет
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Приступимо до готування крабового салату з кукурудзою, капустою і майонезом. Крабове м’ясо заздалегідь розморожуємо, а потім дрібно розбираємо ножем.

Капусту також дрібно нарізаємо.

В глибоку салатницю викладаємо подрібнену капусту. Посипаємо її сіллю і поливаємо соком половини лимона.

Далі викладаємо шматочки крабового м’яса і консервовану кукурудзу.

Поливаємо блюдо майонезом за своїм розсудом, ретельно перемішуємо і ставимо на годину в холодильник.

Охолоджену закуску можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Готово!

Крабовий салат